Zomerbloeiers

Bent u op zoek naar mooie zomerplanten om uw tuin of balkon eens flink op te vrolijken? Dan moet u bij Groencentrum Mimosa wezen. Wij hebben een breed assortiment aan eigen gekweekte perkplanten die wij onder andere verkopen in 27 cm hangpotten met waterreservoir. Wanneer de dagen langer worden en de zon steeds meer begint te schijnen, is iedereen ook steeds meer buiten. Hoe leuk is het dan als uw tuin of balkon er ook een beetje gezellig uit ziet? Met onze eenjarige zomerbloeiers fleurt u uw tuin of balkon meteen op. Kom eens gezellig langs bij Groencentrum Mimosa om ons kleurrijke aanbod te bekijken.

Vanaf het voorjaar wordt het voor de meeste tuinliefhebbers namelijk echt de hoogste tijd om kleur aan te brengen in de tuin. Bij ons kunt u gemakkelijk perkplanten, oftewel eenjarige zomerbloeiers uitzoeken. Er zijn tal van perkplanten soorten te vinden. Er zal er dus zeker een tussen zitten die perfect in uw tuin past. Populaire perkplanten zijn onder andere Fuchsia, Geranium, Lobelia, Million Bells, Bacopa…

En dit is nog maar een kleine greep uit alle soorten! Bent u ook benieuwd naar onze andere tuinplanten? Kom langs en kies uit ons ruime aanbod eenjarige zomerplanten zoals Begonia, Sanvitalia, Tagetes, Spaanse Margriet, Scaevola, Petunia, Verbena en vlijtig liesje.